back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έκλεισε ο κύκλος της χορήγησης τηλεοπτικών άδειών – Στην Alter Ego η έκτη άδεια

Διαβάστε επίσης

Με την έγκριση από το ΕΣΡ της έκτης άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου, την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη κλείνει ο κύκλος της χορήγησης τηλεοπτικών άδειών.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι πότε και αν το ΕΣΡ θα τρέξει τη διαδικασία για θεματικό τηλεοπτικό σταθμό για την άδεια που περισσεύει από τις επτά άδειες που δυνητικά θα μπορούσαν α χοηγηθούν για γενικό περιεχόμενο πανελλαδικής εμβέλειας.

Παράλληλα ερωτηματικό αποτελεί τι θα γίνει με τις περιφερειακές άδειες καθώς ήδη οι ιδιοκτήτες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών ασκούν πιέσεις ώστε να τροποποιηθεί το θεσμικό πλαίσιο και να μην πραγματοποιηθεί διαγωνισμός. Η κυβέρνηση πάντως μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά της ενώ προβληματίζεται από τους ρυθμούς που λειτουργεί το ΕΣΡ στο οποίο ήδη αντιμετωπίζει και ζήτημα με τη σύνθεσή του (επταμελές αντί εννεαμελές) καθώς λείπουν δύο μέλη μετά το θάνατο του Ροδόφλου Μορώνη και τη λήξη της θητείας της κας Δήμητρας παπαδοπούλου από τον περασμένο Δεκέμβριο

Νίκος Καρούτζος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα