back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σεμέδο: «Πάμε για τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Διαβάστε επίσης

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Σερβία, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε στο Βελιγράδι με στόχο τη νίκη.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι ενόψει της αναμέτρησης με τη σέρβικη ομάδα αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είναι το φαβορί αλλά θα παίξουν για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί της αναμέτρησης: «Φαβορί δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Είναι ένα δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Για το αν θεωρεί καθοριστικό το παιχνίδι της Τρίτης για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καθοριστικό το ματς, γιατί είναι μόνο το δεύτερο ματς. Θα προσπαθήσουμε όμως να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο Βελιγράδι πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα