back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημοσιογραφία με Drones

Διαβάστε επίσης

Tο πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones»

Το «Εργαστήριο Δημοσιογραφίας με Drones», του  Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ΕCI), διοργανώνει το πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με  Drones», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (09:30 – 17:00), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δημοσιογράφους, στελέχη ενημέρωσης / επικοινωνίας,  στελέχη ειδησεογραφικών δικτύων και οργανισμών που ασχολούνται με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην σύγχρονη επικοινωνία / δημοσιογραφία, αλλά και κάθε πολίτη που θα ήθελε να εκπαιδευτεί σχετικά με τις προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες αυτής της ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση Άδειας Χειριστή Drones από την ΥΠA. Το Σεμινάριο υποστηρίζεται, επίσης, από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καθώς και από τους Direction Business Network, Dikaiologitika News, Web10 και το Futurology.gr

Kόστος Συμμετοχής:

Το κόστος για το Σεμινάριο: Δημοσιογραφία με Drone είναι 275€ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται Εκπτωτικό Κουπόνι (voucher) εκπαίδευσης και απόκτησης Άδειας Χειριστή Drones.

 Επίσης παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις στο κόστος εγγραφής στο σεμινάριο: 20% early booking – Εγγραφή πριν από τις 15 Οκτωβρίου 2019 – 220€

27% close friends – Ταυτόχρονη εγγραφή 2 φίλων/συνεργατών – 200 €

100% ECI alumni – Φοιτητές και απόφοιτοι των QJNT & MCMS  – ΔΩΡΕΑΝ (* μέχρι 5 ανά τμήμα με απόλυτη σειρά προτεραιότητας- First Come First Served)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα