back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

EURO 2020: Με συνταγή Ιταλίας η Εθνική απέναντι στη Βοσνία

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Βοσνία, στο πλαίσο των προκριματικών του Euro 2020, με στόχο μία καλή εμφάνιση και κυρίως μία νίκη μετά από πολύ καιρό.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Βοσνία στις 21:45-Cosmote Sport 1-Open, με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πέρασαν σχεδόν επτά μήνες από την τελευταία νίκη της Εθνικής στις 23 Μαρτίου εκτός έδρας επί του Λιχτενστάιν.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ περιμένει από τους διεθνείς να δείξουν την ίδια αγωνιστικότητα με τους Βόσνιους, όπως συνέβη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την Ιταλία. Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Δημήτρη Σιόβα και Παντελή Χατζηδιάκο να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα παίξει ο Μιχάλης Μπακάκης και αριστερά ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος έχει το πρώτο λόγο, με πιθανότητες να ξεκινήσει ο Δημήτρης Γιαννούλης αντί του μπακ της Χοφενχάιμ.

Στη μεσαία γραμμή ενδέχεται να ξεκινήσει η τριάδα που έπαιξε στη Ρώμη και ομολογουμένος στάθηκε πολύ καλά. Δηλαδή, αμυντικό χαφ ο Δημήτρης Κουρμπέλης και εσωτερικοί μέσοι οι Κάρλος Ζέκα και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Στη μεσοεπιθετική γραμμή δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Τάσου Μπακασέτα στην ενδεκάδα, με τον Γιώργο Μασούρα να επιστρέφει καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Τάσος Δώνης έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Λημνιού και του Ευθύμη Κουλούρη για την τρίτη θέση.

Από την πλευρά της Βοσνίας που “καίγεται” για το διπλό καθώς κυνηγάει την Φινλανδία για τη δεύτερη θέση του ομίλου, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι θα παρατάξει τη Βοσνία με 4-3-3. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Σέχιτς, Κβρζιτς, Κοβάτσεβιτς, Μπίτσακσιτς, Κολάτσινατς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Σάριτς, Χαΐροβιτς, Γκόγιακ και Χότζιτς.

Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου:

1. Ιταλία 21β / 20-3
2. Φινλανδία 12β / 9-8
3. Βοσνία / Ερζεγοβίνη 10β / 16-12
-. Αρμενία 10β / 13-12
5. Ελλάδα 5β / 7- 12
6. Λιχτενστάιν 2β / 2-20

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα