back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπερμπάτοφ:«Να τιμωρηθούν με δια βίου αποκλεισμό οι ρατσιστές οπαδοί»

Διαβάστε επίσης

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξέσπασε με δηλώσεις του κατά των ρατσιστών οπαδών της Βουλγαρίας στην αναμέτρηση με την Αγγλία τονίζοντας ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν με δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα. 

Ο Ντίμιτερ Μπερμπάτοφ, ο Βούλγαρος παλαίμαχος επιθετικός που πέρασε κι από τον ΠΑΟΚ, μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τους συμπατριώτες του οπαδούς που επιτέθηκαν ρατσιστικά σε Άγγλους διεθνείς παίκτες και ζήτησε να τιμωρηθούν με την δια βίου αποβολή τους από κάθε αθλητικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε κάθε χώρα υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αυτό ακριβώς είδαμε και στο εθνικό μας στάδιο απέναντι στην Αγγλία. Υπήρχαν άνθρωποι που ο μοναδικός λόγος που βρέθηκαν στις εξέδρες ήταν για να προκαλέσουν.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται να πηγαίνουν σε αγώνες και να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να τιμωρηθούν διά βίου, όχι μόνο όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες αλλά τις αθλητικές γενικότερα.

Ελπίζω η κυβέρνησή μας στην Βουλγαρία να κάνει τη δουλειά τους και να τους τιμωρήσει για πάντα, δεν αξίζουν να βρίσκονται εδώ και μας ντρόπιασαν όλους.

Ντρέπομαι που αυτοί οι άνθρωποι το έχουν καταφέρει αυτό. Είναι επίσης πρόβλημα στην Αγγλία, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, αυτοί θα πρέπει να αποβληθούν από όλα τα γήπεδα. Χρειάζεται να μείνουμε μαζί και να παλέψουμε ενάντια στο ρατσισμό καθώς είναι κάτι μη αποδεκτό» ήταν τα λόγια του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα