back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επίθεση «Ρουβίκωνα» στο πολιτικό γραφείο της Ν. Κεραμέως

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως πραγματοποίησε ομάδα του «Ρουβίκωνα». Τα μέλη της ομάδας που επιτέθηκε, πέταξαν μπογιές στην είσοδο του γραφείου και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε σε ανάρτησή της στο twitter η κ. Κεραμέως. «Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες», κατέληξε.


Θρασύδειλους τραμπούκους χαρακτήρισε αυτούς που βανδάλισαν το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Πέτσας σε δήλωσή του τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων». «Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια» κατέληξε ο κ. Πέτσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα