back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται και σήμερα η κατάθεση Φρουζή

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη είναι η τρίτη κατά σειρά κατάθεση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Novartis Hellas, Κωνσταντίνου Φρουζή, στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Novartis και τις πιθανές ποινικές ευθύνες τουτέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

«Για εμένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο»

«Πήγα στην Τουλουπάκη με δύο στόχους, να καταθέσω και να μιλήσω επιτέλους αλλά και ναανοίξουν οι λογαριασμοί μου», φέρεται να είπε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νovartis προσθέτοντας ότι η «όλη κουβέντα με την Τουλουπάκη ήταν να δώσω πολιτικούς». Ο Κωνσταντίνος Φρουζής αρνήθηκε την ύπαρξη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ωστόσο φέρεται να αποδέχθηκε ως αληθή mail που εστάλησαν μεταξύ του ιδίου καιτου Γιάννη Στουρνάρα και του Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φρουζής είπε πως «με ρωτάτε αν η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη. Για εμένα δεν είναι σκάνδαλο».

«Δεν υπήρχαν άτομα που έπαιρναν αποφάσεις μετά από δική μου χειραγώγηση», φέρεται ναυποστήριξε,  ενώ για το «Χάρβαντ πρότζεκτ» φέρεται να είπε: «Λειτούργησε ελάχιστα. Ίσα ίσα για να διασφαλίσει την κυκλοφορία των φαρμάκων Novartis».

Ακόμα, σημείωσε πως νομίζει ότι συνεχίστηκε και αφότου αποχώρησε από τη Novartis.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα