back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Φινάλε με Φινλανδία και με αλλαγές στην 11αδα

Διαβάστε επίσης

Η Φινλανδία είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020 και θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί στις 21:45-Cosmotesport2 στο ΟΑΚΑ την Φινλανδία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο 10ο όμιλο, επιδιώκοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που ξεκίνησε απέναντι στη Βοσνία και συνεχίστηκε στο Ερεβάν. Εκτός από τη  δημιουργίας του συνόλου που θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022, η Εθνική θέλει και τους βαθμούς της νίκης για να κερδίσει θέσεις στην κατάταξη των FIFA – UEFA.

Ο Τζον Φαν Σιπ στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή εναντίον της Αρμενίας. Θέση στην αρχική 11αδα αναμένεται να διεκδικήσουν κάποιοι από τους Μπουχαλάκη, Κουλούρη, Τσιμίκα, Μασούρα ενώ στην Εθνική έχει κληθεί για πρώτη φορά και ο Βασιλειάδης της Πάντερμπορν.

Ένα πιθανό σχήμα που μπορεί να παρατάξει ο Ολλανδός θα είναι με τερματοφύλακα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, δεξιά ο Μιχάλης Μπακάκης, αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης και στόπερ οι Παντελής Χατζηδιάκος και Κώστας Σταφυλίδης. Αμυντικά χαφ οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Κώστας Γαλανόπουλος, εκτός κι αν ο Ολλανδός τεχνικός επιλέξει είτε τον πρωτοεμφανιζόμενο. Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, είτε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Τάσο Μπακασέτα, Δημήτρη Λημνιό και Πέτρο Μάνταλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα