back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάρτυ εγκαινίων – The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών‎

Διαβάστε επίσης

Οι ξεχωριστοί και ταλαντούχοι παρουσιαστές που ήταν και πέρυσι οι οικοδεσπότες της γιορτής, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα μας υποδεχθούν και φέτος από την κεντρική σκηνή που βρίσκεται εντός του Christmas Factory, στις 16.30 ακριβώς και μαζί με την δυναμική ομάδα των Batala θα ξεκινήσουμε την μεγαλύτερη Ξωτικοπαρέλαση που έχει γίνει ποτέ.

Με την επιστροφή μας στον χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και το καλωσόρισμα της Φαίης Σκορδά, θα ανάψουμε με τη Λένα Ζευγαρά όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα βάλουμε εμπρός τα εργοστάσια και τα εργαστήρια του Christmas Factory που για τις επόμενες 36 ημέρες θα μας χαρίζουν καθημερινά αμέτρητες στιγμές χαράς, απόλαυσης και ξεγνοιασιάς όπως κάθε χρόνο!

Ακολουθεί μεγάλη συναυλία με τους Natasha Kay, Dee Vibes και Ilias Bogdanos που θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους!

Όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, θα παρευρεθούν αφιλοκερδώς και εθελοντικά στη μεγάλη αυτή γιορτή. Ειδικότερα για το μουσικό δρώμενο, με την πολύτιμη συμβολή της Panik Records, το Christmas Factory φέτος θα καταφέρει να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

H βραδιά θα κλείσει με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον χριστουγεννιάτικο ουρανό πάνω από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το γιορτινό Christmas Factory.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα