back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νεκρό νήπιο στο Περιστέρι – Κλείστηκε σε μπαούλο ενώ έπαιζε

Διαβάστε επίσης

Ένα αγοράκι 2,5 ετών διακομίστηκε σήμερα το πρωί από τη μητέρα του σε κλινική στο Περιστέρι εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Ως πιθανή αιτία του θανάτου γιατροί εντόπισαν ίχνη ασφυξίας και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν το παιδάκι παίζοντας, κλείστηκε σε μπαούλο στο σπίτι

Τις έρευνες έχει αναλάβει το ΑΤ Περιστερίου. Στο μεταξύ ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν οι δύο γονείς. Και για τους δύο σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της οικογένειας του άτυχου μικρού και όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε άμεσα η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

«Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση» προστίθεται στην ανακοίνωση ενώ γίνεται έκκληση προς τους πολίτες να σπάνε τη σιωπή τους όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα