back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ραντεβού πρόκρισης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Την πρόκριση του στους «32» του Europa League κυνηγάει απόψε ο Ολυμπιακός, σε ένα παιχνίδι-τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στις 22:00-Cosmote Sport 2.

Το παιχνίδι μπορεί να έχει μετατραπεί σε γιορτή με τους Σέρβους στην κερκίδα, αλλά οι ερυθρόλευκοι εντός αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να…δαγκώνουν προκειμένου να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους «32» του Europa League. Για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο, αρκεί μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς, εκτός απροόπτου, θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-4-3, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Πάντως το ότι ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών ήταν στη συνένετευξη τύπου δίπλα στον Πορτογάλο τεχνικό, δείχνει πως θα πάρει φανέλα βασικού.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκα. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Αλέν, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Βαλμπουενά, όπως και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τους: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Ίβανιτς, Μάριν και Τομανέ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα