back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένα « Δέντρο από Γάλα» στα Προπύλαια

Διαβάστε επίσης

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου στήνουν ένα Δέντρο από Γάλα, στα Προπύλαια, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, από τις εννιά το πρωί ως τις οκτώ το βράδυ.

Η ολοήμερη γιορτή έχει ως στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που το στερούνται. Τη μουσική θα επιλέγει η ραδιοφωνική παραγωγός Kafka takes notes και θα προσφέρεται ζεστό αρωματικό κρασί στους επισκέπτες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές δράσεις. Το πρωί, δυο έμπειροι ξυλοπόδαροι θα παρασύρουν το κοινό στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα εντυπωσιακά κοστούμια και κόλπα τους.

Το μεσημέρι η Ιταλίδα περφόρμερ Susana, με μακρά εμπειρία στα ευρωπαϊκά τσίρκο, θα παρουσιάσει τα ακροβατικά της. Tο απόγευμά, οι χορευτές της σχολής Casa de Argentina – Atenas θα επιχειρήσουν ένα νοερό ταξίδι στο Μπουένος ‘Αιρες σε ρυθμό τάνγκο ενώ οι Rhythm Hoppers θα παρουσιάσουν φιγούρες του αυθεντικού σουίνγκ.

Η ανακοίνωση – πρόσκληση των Γιατρών του Κόσμου:

Οι Γιατροί του Κόσμου, όλοι εμείς, φτιάχνουμε το πιο όμορφο δέντρο από κουτιά με γάλα, για όλα τα παιδιά που το ‘χουν ανάγκη…

🎄 Για ακόμη μία χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στα Προπύλαια και σας προσκαλούμε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου σε μία ανοιχτή χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

😃 Από τις 9:00 το πρωί έως και τις 8:00 το βράδυ θα βρισκόμαστε εκεί να γνωριστούμε και να σας υποδεχτούμε με μουσικές, χορούς και δραστηριότητες καθώς και να στολίσουμε όλοι μαζί το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας, φτιαγμένο από κουτιά με γάλα.

❆ Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα μπορείτε να επισκεφτείτε το Χριστουγεννιάτικο περίπτερό μας με ενημερωτικό υλικό και Χριστουγεννιάτικα είδη, ενώ από τις 4:30 το απόγευμα και μετά θα σερβίρουμε Gluehwein μαζί με την ομάδα των Φυσιοθεραπευτών μας.

❤ Ελάτε με ένα κουτάκι γάλα ή ένα πακέτο τρόφιμα* ώστε να τα προσφέρουμε σε όσα περισσότερα παιδιά και συνανθρώπους μας μπορούμε.

Η στήριξή σας είναι πολύτιμη.

*Συγκεντρώνουμε γάλα εβαπορέ & τρόφιμα μακράς διάρκειας (Ζυμαρικά, Ρύζι, Όσπρια, Δημητριακά, Ξηρές τροφές, Καφέ, Ζάχαρη, κρουασάν, μπισκότα, τσουρέκια…)

♫ Τη μουσική επιλέγει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Kafka Takes Notes η οποία δημιουργεί και χαρίζει στους Γιατρούς του Κόσμου μία ξεχωριστή playlist

✎ Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει χώρος για εργαστήρι ζωγραφικής παιδιών και facepainting

📅 Ημερομηνία: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019
⏰ Ώρες: 9:00 – 20:00
➤ Τοποθεσία: Προπύλαια (Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)

FB Event: https://www.facebook.com/events/2477334985872746/

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα