back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο πάρτι δρόμου στην Χέϋδεν

Διαβάστε επίσης

Μια μεγάλη υπαίθρια γιορτή στήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Χέϋδεν.

Η ομάδα πολιτών «Γειτονιά Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» διοργάνωσαν γιορτή με μουσικές, εικαστικές παρεμβάσεις και δρώμενα καλώντας τους Αθηναίους, να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Κ. Μπακογιάννης: «Η Αθήνα δεν γιορτάζει σε κάθε γωνιά τη πόλης»

«Η Αθήνα δεν γιορτάζει μόνο στο κέντρο, γιορτάζει σε κάθε γωνιά τη πόλης, σε όλες τις γειτονιές! Σήμερα στην Χέυδεν, στην πλατεία Πλυτά και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Ακαδημία Πλάτωνος», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ανέβασε ένα βίντεο από την γιορτή.

Η Αθήνα δεν γιορτάζει μόνο στο κέντρο, γιορτάζει σε κάθε γωνιά τη πόλης, σε όλες τις γειτονιές! Σήμερα στην Χέυδεν, στην πλατεία Πλυτά και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και πλήθος καλλιτεχνών.

Στη γιορτή συμετείχαν :

Dasho Kurti, Βασίλης Προδρόμου, Μιχάλης Δάρμας, Encardia, η Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ με τη Γιώτα Νέγκα, 4 ON THE FLOOR και σε ζωντανή σύνδεση από την Ρόδο οι ACTIVE MEMBER.

Η ομάδα χορού DAGIPOLI DANCE CO, το Εργαστήριο Ζωγραφικής της Σχολής Αρχιτεκτόνων- Μηχανικών του ΕΜΠ και το Εργαστήριο Φωτογραφίας της ΑΣΚΤ και η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  συμετείχε με περίπτερο ενημέρωσης και με το Εικαστικό Εργαστήρι.

Στη γιορτή συμετείχε και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ (Πρόγραμμα Άμεσης Πρόσβασης), το οποίο κατά τη διάρκεια της μέρας θα περιηγηθεί στο κέντρο της Αθήνας υποστηρίζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα