back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ο Αθήνα 9.84 Στηρίζει ομόφωνα- για πρώτη φορά- την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ .

Διαβάστε επίσης

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινείται -για πρώτη φορά- φέτος ο Αθήνα 9.84. Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ στηρίζει τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης που πραγματοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά ο ΟΠΑΠ .Μας καλεί να επιλέξουμε τα “Ευχοστολίδια” για να κάνουμε πραγματικότητα τις ζωγραφιές–χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ,στις έξι το απόγευμα, θα παραδοθούν τα δώρα από τις ζωγραφιές -ευχές των παιδιών, από τη διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου της πόλης και σας καλούμε όλους να μας συνδράμετε με την παρουσία σας. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Αθήνα 9.84.

Οι επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων εκθέσεων στο εμπορικό κέντρο River West έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό. Οι ζωγραφιές με τις ευχές των παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ σε εμπορικά πολυκαταστήματα, στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr, καθώς και στη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα