back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με Νεπτούνας ο ΠΑΟΚ, την Μπρέσια αντιμετωπίζει ο Προμηθέας

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ και Προμηθέας ρίχνονται εκ νέου στη μάχη του BCL και του EuroCup αντίστοιχα, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέπτουνας και τον δεύτερο στην Ιταλία τη Μπρέσια.

Επανεκκίνηση στο Basketball Champions League, με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής. Πρώτος από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, ρίχνεται στη «μάχη» ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στη Λιθουανία τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα, σήμερα στις 19:00-ΕΡΤ1 για τον 4ο όμιλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην τελευταία θέση ισοβαθμώντας με την Μπεσίκτας με 3 νίκες – 6 ήττες, με τις πιθανότητες για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης να είναι… απειροελάχιστες. Απέναντι στη Νεπτούνας ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με δύο νέα πρόσωπα, αφού είναι διαθέσιμοι οι Σάνον Σόρτερ και Μπόμπι Μπράουν που έχουν ήδη αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με Μπρέσια ο Προμηθέας

Από την Ιταλία και την Μπρέσια ξεκινάει στη φάση των «16» του EuroCup, ο Προμηθέας Πατρών. Οι Αχαιοί αγωνίζονται σήμερα στις 21:30-Novasports 2, επί ιταλικού εδάφους για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

H ομάδα του Μάκη Γιατρά ενισχύθηκε με δύο έμπειρους Έλληνες παίκτες, τον σέντερ Λουκά Μαυροκεφαλίδη και τον γκαρντ Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος στην κανονική περίοδο βοήθησε την Ούνιξ Καζάν να προκριθεί ως πρώτη του 3ου ομίλου στις καλύτερες 16 ομάδες της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Προμηθέας βρίσκεται μαζί με τη Μπρέσια, τη Βενέτσια και την Όλντενμπουργκ.

Βαξεβανέλλης Απόστολος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα