back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Στο δρόμο» οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Διαβάστε επίσης

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από τις 11 το πρωί με συγκέντρωση στην Ομονοια και πορεία προς το Συνταγμα.

Με κεντρικό σύνθημα «η ΛΑΡΚΟ δεν αφορά μόνον τους εργαζόμενους, αλλά ολόκληρη την κοινωνία», εκατοντάδες συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κυβέρνησης που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την τριχοτόμηση της μεταλευτικής εταιρείας.

Το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που δίνουν σήμερα μια μαζική μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για εκποίηση της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους σχέσεων, δικαιωμάτων και βεβαίως την υπεράσπιση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας».

Παράλληλα, στη Λεωφόρο Αμαλίας στήθηκε εξέδρα απ’ όπου γίνονται τοποθετήσεις και χαιρετισμοί, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγής για τους εργαζόμενους που έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα.

[su_slider source=”media: 157701,157699,157700″ title=”no”]

 

Β’ικτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα