back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης στα Πετράλωνα

Διαβάστε επίσης

Θέατρο, εργαστήρια και δημιουργικό παιχνίδι, σε μια ημέρα αφιερωμένη στο παιδί, την ελπίδα και  την τέχνη

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης «Bobos Arts Festival» φιλοξενεί την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα».

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 το Bobos Arts Festival σε συνεργασία με την «Μέριμνα» , διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα παιδιά στον χώρο του The HUB Events (Αλκμήνης 5 Κάτω Πετράλωνα) από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 15.00 μ.μ.

Kids Sunay Day

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωτότυπη παιδική παράσταση με τίτλο «Τι τρέχει με την όπερα;», που σκοπό έχει να μυήσει τα παιδιά στην όπερα λέει στον Αθήνα 9.84, η διευθύντρια του σωματείου «Μέριμνα» Κάλλια Αρμαγανίδου. «Επίσης θα πραγματοποιηθούν, από την Ομάδα Πολιτισμού Ρeripatos,και μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων εμπνευσμένων από το μύθο της Αλκυόνης, στα οποία τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους πρωτότυπες κατασκευές. Μεγάλα συνεργατικά κολάζ, ήλιοι, ουράνια τόξα, μικρά έργα τέχνης».

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του έργου του σωματείου «Μέριμνα».

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα», από το 1995 προσφέρει στήριξη σε παιδιά εφήβους των οποίων η ζωή ανατρέπεται από την απειλητική για τη ζωή αρρώστια ή το θάνατο αγαπημένου τους προσώπου. Επίσης στις υπηρεσίες της, συγκαταλέγεται και η επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στην παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα. Παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω:

  1.  Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης στο Πένθος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  2.  Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι για το σοβαρά άρρωστο παιδί
  3.  Προγράμματα Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης μετά από καταστροφικά γεγονότα
  4.  Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Bobos Arts Festival

Στο πλαίσιο του Bobos Arts Festival πραγματοποιούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μια σειρά μεμονωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων για παιδιά. Σε συνεργασία με έμπειρους παιδαγωγούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων, με αγάπη για το παιδί και την τέχνη, φαντασία και όρεξη για πρωτότυπο δημιουργικό παιχνίδι, στόχος της σειράς είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τις τέχνες και να τα βοηθήσει, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, να μάθουν για αυτές αλλά και μέσα από αυτές

Info

Ώρες: 12.00-15.00

H εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 3-12 ετών.

Εισιτήρια: 15€ / άτομο

Αλκμήνης 5, Αθήνα
Τηλ.: 210 3411009
Μετρό: Κεραμεικός

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα