back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιχείρηση καθαριοτητας του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Φυτευτή

Διαβάστε επίσης

Σε μία από τις πολυσύχναστες γωνιές της Αθήνας, την πλατεία Φυτευτή, πραγματοποιείται αυτή την ώρα συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και αποκατάστασης από τον Δήμο Αθηναίων.

«Η δράση στην πλατεία Φυτευτή είναι μέρος του συνολικού σχεδιασμού τακτικών στοχευμένων παρεμβάσεων και στα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα παράλληλα με την καθημερινή φροντίδα για καθαριότητα, πράσινο και φωτισμό σε κάθε γωνία της πόλης», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νικόλαος Αβραμίδης. Την Παρασκευή στις 7:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης της πλατείας ΕΟΚΑ στην 6η δημοτική κοινότητα, στην περιοχή της Κυψέλης.

Στην περιοχή Κάτω Πατήσια είναι σε εξέλιξη

από το πρωί συντονισμένη παρέμβαση της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων για την βελτίωση της εικόνας της πλατείας Φυτευτή που αποτελεί στέκι για κατοίκους αλλά και επισκέπτες της συγκεκριμένης γειτονιάς.

Οι άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων φροντίζουν για το σκούπισμα και στη συνέχεια το πλύσιμο του χώρου με την συνδρομή δυο πλυστικών οχημάτων που χρησιμοποιούν πεπιεσμένο νερό και ειδικό καθαριστικό-απολυμαντικό υγρό. Άνθρωποι του δήμου μαζεύουν επίσης σωρούς από πεσμένα φύλλα που είχαν σκεπάσει ένα μεγάλο τμήμα της πλατείας.

Τα παγκάκια της πλατείας αναμένεται να αποκατασταθούνόπως και τα επιδαπέδια και επιστήλια καλαθάκια απορριμμάτων (ορισμένα από τα οποία αντικαταστάθηκαν).

Καθαρίζονται επίσης από γκράφιτι τα καλύμματα των ηλεκτρικών πινάκων που υπάρχουν στην πλατεία όπως και άλλες επιφάνειες.

Κ.Κορελης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα