back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο προσκήνιο το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό από την Περιφέρεια Αττικής

Διαβάστε επίσης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είχε συνάντηση σήμερα Τετάρτη με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού A.O., Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό και η ενίσχυση της προσπάθειας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την υλοποίηση έργων για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει συστηματική συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας.

Ο κ. Πατούλης στο πλαίσιο της συνάντησης επισήμανε ότι «η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λ. Αλεξάνδρας.

Όπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια, όλοι μαζί Πολιτεία, Περιφέρεια Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος τους Παναθηναϊκού A.O., κ. Γιαννακόπουλος επισήμανε: «Φιλοξενήσαμε με χαρά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και τον χώρο που αθλούνται εκατοντάδες παιδιά».

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα