back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπέζος – Παπαγεωργίου καλεσμένοι στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον «Αθήνα 9,84»

Διαβάστε επίσης

«ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»
Μπέζος- Παπαγεωργίου καλεσμένοι στην εκπομπή μου το ΣΚ στον «Αθήνα 9,84».

Γεια χαρά!!!
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» του Αντώνη Καραγιαννάκη για το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 7 – 8 π.μ αυτή τη φορά είναι οι εξής:

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 8-2-2020
    Γιάννης Μπέζος, ηθοποιός- τραγουδιστής.

Μιλάει για το θέατρο γενικά, τις 1.000 και πλέον παραστάσεις που ανεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα, τη σχέση ηθοποιού -θεατή. Επίσης συμβουλεύει τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο, ενώ αναφέρεται στην θεατρική παράσταση που ανεβάζει αυτή τη σεζόν «Ο ράφτης κυριών» στο θέατρο Προσκήνιο.

Αναφέρεται επίσης στις εμφανίσεις του στο Χαμάμ, όπου τραγουδάει συνθέσεις καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών.

Τέλος μιλάει ασταμάτητα για τα αγαπημένα του Πετράλωνα, τα παιδικά όμορφα χρόνια στις αλάνες της γειτονιάς και στην αλλαγή προς το καλό της περιοχής, κρατώντας πολλα από τα στοιχεία του χθες.

  • 2 ΚΥΡΙΑΚΗ 9-2-2020
    Μαρίνα Παπαγεωργιίου,Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Συγγραφέας.

Στα αεροδρόμια, όλα ξεκινούν από το «Άλφα». Μεταξύ άλλων τονίζει, ότι Αεροδρόμιο είναι αέρας, είναι άνεμος κι αεροπλάνο, είναι αναχώρηση και άφιξη, αποχωρισμός ή αντάμωση και, πολύ συχνά, Απόδραση με άλφα κεφαλαίο.

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, το «μεγάλο Άλφα» είναι η πόλη. “Welcome to Αθens”: το καλωσόρισμα δεσπόζει καθώς ο επισκέπτης προσγειώνεται.

Μας λέει ότι στο αεροδρόμιο, όλα είναι Αθήνα, είναι ένα κύτταρο της πόλης. Αυτό είναι ένα αεροδρόμιο: η πύλη της Αθήνας. Βρίσκεσαι κάθε μέρα 35 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο, είσαι όμως στο κατώφλι της Αθήνας.

Μας λέει ότι το αεροδρόμιο «Ελ. Βελ» είναι μια πόλη που δεν κοιμάται. Πόσοι είναι οι «κάτοικοι» που εναλλάσσονται σε βάρδιες και «συζούν» εδώ; Δεκατρείς χιλιάδες πάνω κάτω. Μια μεγάλη αλυσίδα ανθρώπων – επαγγελματιών που κρατάνε σε λειτουργία την «καλοκουρδισμένη μηχανή και τη ζωή του αεροδρομίου της Αθήνας μας!

Μας μιλάει για το βιβλίο υης «Γλυκιά Πενικιλίνη» εκδόσεις Ιωλκός, όπου μας «ταξιδεύει» με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας!

Φυσικά δεν παραλείπει να μας περπατήσει… ραδιοφωνικά στην αγαπημένη της Κυψέλη και στην περιοχή των Προσκόπων στο Παγκράτι!

Τέλος, θα δοθούν προσκλήσεις για την παράσταση στου Γιάννη Μπέζου και βιβλία της Μαρίνας Παπαγεωργίου, γι αυτό μπείτε στην κλήρωση.

Συντονιστείτε στον «Αθήνα 9,84»…
Α… και από το Ίντερνετ μπορείτε να μας ακούτε στη διεύθυνση: athina984fm.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα