back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Athens Technopolis Jazz Festival: Are you ready to jazz?

Διαβάστε επίσης

Are you ready to jazz? Το μεγαλύτερο φεστιβάλ jazz μουσικής στην Ελλάδα, το Athens Technopolis Jazz Festival, γίνεται 20 χρονών και επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ από τις 25 έως τις 31 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με διεθνή ονόματα αλλά και εγχώρια σχήματα, εκλεκτούς καλεσμένους, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παράλληλες δράσεις και πολλά άλλα.

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης θα ανέβουν αναγνωρισμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, μπάντες και μουσικά σχήματα από κάθε γωνιά του πλανήτη για να παρουσιάσουν στο κοινό του φεστιβάλ όλες τις τάσεις της διεθνούς jazz, η οποία αντλεί επιρροές από διάφορα μουσικά είδη συνθέτοντας ένα σύγχρονο crossover ρεπερτόριο που αντανακλά το σήμερα. Και φυσικά, για ακόμα μια χρονιά, η πρώτη μέρα του φεστιβάλ Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην ελληνική jazz σκηνή, συστήνοντας στο κοινό του φεστιβάλ τα καλύτερα ελληνικά σχήματα.

Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Χαρωνίτη, Γιώργο Μουχταρίδη και Λεωνίδα Αντωνόπουλο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213 0109300 (Υπεύθυνη: Ελίνα Λινοξυλάκη) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 11:00 έως τις 16:00.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα