back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κοροναϊός-Ιράν: Θρίλερ με πιθανό θάνατο εξαιτίας του ιού

Διαβάστε επίσης

Μια Ιρανή υπέκυψε σε λοίμωξη που πιθανόν να οφείλεται στον κοροναϊό, σύμφωνα με δημοσίευμα της κρατικής ιρανικής εφημερίδας IRAN, η οποία δεν επικαλείται πηγές.

Την ίδια ώρα οι τοπικές αρχές στην ρωσική πόλη Τσιτά της Σιβηρίας ανακοίνωσαν σήμερα πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ένας Κινέζος πολίτης αφού ανάρρωσε έπειτα από λοίμωξη από τον κοροναϊό.
Το υπουργείο Υγείας διαψεύδει το θάνατο λόγω κοροναϊού

Σύμφωνα με την IRAN, η 63χρονη Ιρανή υπέκυψε στις 10 Φεβρουαρίου, σε νοσοκομείο της Τεχεράνης και έχει διαταχθεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου της. Εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας διέψευσε την πληροφορία.

«Δεν έχουν υπάρξει κρούσματα του κορωναϊού στο Ιράν», δήλωσε. Σημειώνεται ότι ιρανικές αρχές έχουν επανειλημμένα δηλώσει πως δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα.
Δεύτερος Κινέζος ανάρρωσε στη Ρωσία

Ο ασθενής στη Ρωσία ήταν το δεύτερο από τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού που ανάρρωσε. Το άλλο θύμα, επίσης Κινέζος πολίτης, είχε ανακοινωθεί χθες, Τρίτη ότι ανάρρωσε και βγήκε από την καραντίνα στην περιφέρεια Τιουμέν της Σιβηρίας.

Η Ρωσία έχει απομονώσει εκατοντάδες Ρώσους και Κινέζους πολίτες που έφθασαν στη χώρα από την Κίνα για να τους ελέγξει για τον COVID-19, όπως ονομάζεται πλέον επισήμως ο νέος κορονοαϊός που έχει στοιχίσει μέχρι τώρα τη ζωή σε περισσότερους από 1.100 ανθρώπους στην Κίνα, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα έφθαναν τις 44.650. Αυτή την εβδομάδα οι ρωσικές αρχές έβαλαν σε καραντίνα και έναν Κινέζο διπλωμάτη για προληπτικούς λόγους.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα