back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιχείρηση επαναπατρισμού των δυο Ελλήνων από το κρουαζιερόπλοιο στην Ιαπωνία

Διαβάστε επίσης

Επιχείρηση επαναπατρισμού δυο Ελλήνων που βρίσκονται στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία, λόγω κρουσμάτων κοροναϊου, θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι ήδη συντονίζεται η επιχείρηση επαναπατρισμού σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και όλους τους συναρμόδιους φορείς.

«Ήδη συντονίζουμε και οργανώνουμε μια επιχείρηση ενδεχομένως για την άλλη εβδομάδα επαναπατρισμού αυτών των δυο Ελλήνων σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και όλους τους συναρμόδιους φορείς. Όποιον συμπατριώτη μας χρειαστεί από τις τέσσερις άκρες του κόσμου θα τον επαναπατρίσουμε, σωστά, δομημένα, οργανωμένα», διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που δημοσιοποίησαν σήμερα οι κινεζικές αρχές, ο κοροναϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε 1.665 ανθρώπους στην ηπειρωτική Κίνα ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπερνούν τις 68.000.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα