back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκος Φίλης στον Αθήνα 9.84 : “Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά και προσχώρηση άλλων κομμάτων”

Διαβάστε επίσης

“Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά και προσχώρηση άλλων κομμάτων” τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Βασίλη Πάικο.

Αναφερόμενος στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για τον απολογισμό της περιόδου 2012- 2019 ο κ. Φίλης δήλωσε: ” Είναι μια πολιτική διερεύνηση και αποτίμηση όλης αυτής της περιόδου ,με δεδομένο ότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει τι πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανόν να του καταλογίζει αδυναμίες και λάθη. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό κόμμα να ακούσει ακόμα και το μήνυμα του 32% . Έχασε βέβαια , αλλά με 32%. Είναι μια λαϊκή εντολή να διορθώσει τα κακά κείμενα και να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχετικά με το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός σημείωσε:
” Η διεύρυνση του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που λέμε τομή και συνέχεια για το ΣΥΡΙΖΑ με όποια προσθήκη υπάρξει στον τίτλο του, δεν συνιστά μια προσχώρηση κομμάτων στο ΣΥΡΙΖΑ άλλων. Απευθυνόμαστε στον κόσμο στους πολίτες. Χρειαζόμασε πολιτικές συμμαχίες , οι οποίες να είναι στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Θα δούμε σε ποιά ζητήματα. Αφορά και το ΚΚΕ , αφορά και το ΜΕΡΑ 25 και βεβαίως αφορά και το ΚΙΝΑΛ αυτή η πρόταση για προγραμματικές συγκλίσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διευρύνει και τον τίτλο του. Να αντιστοιχεί αυτή η διεύρυνση τίτλου στη νέα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Πορεία από το έδαφος της Αριστεράς, για να εκπροσωπήσει όμως ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις” κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα