back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη- κορονοϊός: Κλείνει για προληπτικούς λόγους το σχολείο του παιδιού της 38χρονης

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με ΚΥΑ των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη σήμερα, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, αύριο, 27/2, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτεί το παιδί της 38χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό του κορονοϊού.

Η 38χρονη που έχει προσβληθεί από τον κορανοϊό είχε μεταβεί στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της μόδας και επέστρεψε την περασμένη Κυριακή με πτήση της Ryanair.

Την Τρίτη το πρωί εμφάνισε κάποια ύποπτα συμπτώματα και επισκέφθηκε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Επειδή είχε πρόσφατο ταξίδι στο Μιλάνο, οι γιατροί την παρέπεμψαν στο ΑΧΕΠΑ ως νοσοκομείο αναφοράς. Ωστόσο, την προηγούμενη ημέρα είχε βρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης επειδή είναι δημοτική σύμβουλος.
Γι’ αυτό το λόγο, όλοι όσοι μετείχαν στη συνεδρίαση έχουν κληθεί για εξέταση και το Δημαρχείο χαρακτηρίστηκε χώρος υψηλού κινδύνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί οι περισσότεροι με τους οποίους ήρθε σε επαφή η 38χρονη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παιδιού της, του συζύγου της και της μητέρας της.

Ισίδωρος Ρούσσος, Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα