back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη του Ροναλντίνιο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Παραγουάης, με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζει πλαστά έγγραφα στην προσπάθειά του να μπει στη χώρα.

Περιπέτειες με το νόμο έχει ο Ροναλντίνιο, με τον βετεράνο βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου να συλλαμβάνεται στην Παραγουάη, έχοντας στην κατοχή του πλαστά έγγραφα διαβατηρίου, κάτι που ελέγχθηκε όταν προσπάθησε να μπει στη χώρα.

Ο Ρόνι τέθηκε υπό περιορισμό στο ξενοδοχείο μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο το βράδυ της Τετάρτης, με την τοπική εφημερίδα “La Nacion” να υποστηρίζει πως βρέθηκαν διαβατήρια στο ξενοδοχείο τους που είχαν τα ονόματα του Ροναλντίνιο και του αδερφού του και στα οποία οι δύο άνδρες φέρονταν να έχουν υπηκοότητα Παραγουάης.

Αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις από τις Αρχές εντός της ημέρας για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη του 39χρονουΡοναλντίνιο. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση οι δύο άνδρες είχαν δεχτεί πρόσκληση να ταξιδέψουν στην Παραγουάη από τον ιδιοκτήτη καζίνο, Νέλσον Μπελότι. Ήταν προγραμματισμένο να παραστεί σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως του έχει αφαιρεθεί το βραζιλιάνικο διαβατήριο, εξαιτίας προστίμου 8.500.000 δολαρίων για περιβαλλοντολογική παράβαση, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται βάσει απόφασης δικαστηρίου η έξοδος από τη χώρα του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα