back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Davis Cup: Τα αδέλφια Τσιτσιπά…καθάρισαν για την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στο World Group II και τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με τους ηττημένους του World Group I Play-offs, πήρε η Εθνική ομάδα Davis Cup της Ελλάδας που προηγείται των Φιλιππίνων με 2-0 νίκες.

Με δύο νίκες των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά, η Εθνική ομάδα προηγείται των Φιλιππίνων με 2-0 στους αγώνες για το Davies Cup, στο Philippine Columbian Association της Μανίλας.

Την Παρασκευή τα ξημερώματα ξεκίνησαν οι αγώνες , με τα αδέλφια Τσιτσιπά να πετυχαίνουν εύκολες νίκες έναντι των αντιπάλων τους. Την αρχή έκανε ο Στέφανος που επικράτησε 6-2, 6-1 του Λιμ Αλμπέρτο μέσα σε μόλις 53 λεπτά αγώνα και λίγο αργότερα, ο μικρότερος αδερφός του, ο Πέτρος, κέρδισε 6-2, 6-1 τον Τζέισον Πάτρομπον σε 1 ώρα και 15 λεπτά.

Πλέον, η Ελλάδα απέχει μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο World Group και θα προσπαθήσει να την πετύχει το Σάββατο, με το διπλό Καλοβελώνης/Π.Τσιτσιπάς απέναντι στους Αλκαντάρα/Γκονζάλεζ. Εάν η ομάδα των Φιλιππίνων μειώσει σε 2-1, ο Στέφανος θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση στον αγώνα του μονού με τον Τζέισον Πάτρομπον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή (05:00GR):
R1: Alberto Lim v Στέφανος Τσιτσιπάς 2-6 1-6
R2: Jeson Patrombon v Πέτρος Τσιτσιπάς 2-6 1-6

Σάββατο (05:00GR):
R3: Alcantara/Gonzalez v Πέτρος Τσιτσιπάς/Καλοβελώνης
R4: Jeson Patrombon v Στέφανος Τσιτσιπάς
R5: Alberto Lim v Πέτρος Τσιτσιπάς

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα