back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν θα κουραστούμε να προασπίζουμε τα σύνορά μας

Διαβάστε επίσης

«Απαντάμε με αποφασιστικότητα στον Ερντογάν. Δεν θα κουραστούμε να προασπίζουμε τα σύνορά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε με αποφασιστικότητα. Ένωσε τους Έλληνες και ξανάκανε την Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο κράτος. Αν η Τουρκία νόμιζε ότι θα μας πιάσει στον ύπνο είναι μακριά νυχτωμένη», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στον Έβρο.

Όπως επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος «είναι φανερό ότι το καθεστώς της Τουρκίας προσπαθεί να οργανώσει προκλήσεις και προβοκάτσιες. Δεν πρόκειται να πέσουμε σε αυτήν την παγίδα. Οι δυνάμεις μας κάνουν όπως πρέπει τη δουλειά τους. Δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε στις δικές τους προκλήσεις».

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε την ανάγκη η Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη, ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλά και «να ευγνωμονεί τον Μητσοτάκη για τα μέτρα που έλαβε γιατί τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα με τον κοροναϊό, είπε ότι αύριο ο υπουργός Οικονομικών, μαζί με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εργασίας θα ανακοινώσουν μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων που βρίσκονται σε περιοχές που έχουν πληγεί, ενώ εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν μέτρα από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της Γυναίκας, ο υπουργός Εσωτερικών ευχήθηκε «σε όλες τις Ελληνίδες, στις γυναίκες όλου του κόσμου, στη μάνα, στη σύζυγο, στην αδελφή, στην κόρη, σε όλες τις γυναίκες, χρόνια πολλά» και «πολύ περισσότερες γυναίκες στην πολιτική, γιατί έχουμε ανάγκη το γυναικείο άρωμα για να προχωράμε πιο όμορφα και πιο δημιουργικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα