back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες ότι στον Πύργο πολίτες αγνοούν την καραντίνα

Διαβάστε επίσης

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες που έκανε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ότι κυκλοφορούν πολίτες, στους οποίους έχουν δοθεί οδηγίες να παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό  λόγω κορονοϊού.

«Το έχουν πάρει χαλαρά το ζήτημα. Το να είσαι σε καραντίνα είναι αδίκημα αν δεν το τηρείς», τόνισε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.  Μιλώντας στην εκπομπή «Άλλα νέα» και στην Έλενα Μπρέγιαννη  ο δήμαρχος Πύργου σημείωσε ότι: «Η δημόσια αρχή της περιοχής πρέπει να ελέγχει αν τηρούνται οι όροι σε περιπτώσεις καραντίνας. Το ίδιο έγινε και με το πούλμαν από Ισραήλ. Πενήντα πέντε  άτομα μολυσμένα κυκλοφορούσαν και κόλλησαν άλλους»

«Εδώ υπάρχει η κλασική νοοτροπία του δημοσίου, το θέμα είναι να ελεγχθεί αν τηρείται η καραντίνα», τόνισε ο Αντωνακόπουλος και υπογράμμισε ότι:  «Δεν έχουμε μάσκες και αντισηπτικά στην περιοχή. Κατέθεσα για ΕΔΕ όλα αυτά που σας ανέφερα. Δεν είναι το ζήτημα να συλλάβουμε 10 -20 ανεύθυνους πολίτες. Το ζήτημα είναι να υπάρξει ένας μηχανισμός κατασταλτικός για να μην έχουμε χειρότερες εξελίξεις». 

Νewsroom Aθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα