back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ

με την Κατερίνα και την Ίριδα Κουρούκλη, κάθε Σάββατο, στις 10:00

Η Κατερίνα και η Ίρις μέσα από τη συχνότητα του Αθήνα 9.84 δίνουν συμβουλές και λύσεις για μια αρμονική συγκατοίκηση με τα αγαπημένα μας τετράποδα…Νομίζω ότι η γάτα μου θέλει να με σκοτώσει…Μπορεί;;; Είμαι σίγουρη ότι ο σκύλος μου τρώει κρυφά τα βράδια… Πως μπορώ να ξέρω ότι ο παπαγάλος μου δεν θα με μαρτυρήσει; Μετά από ποια ηλικία ο σκύλος μου γίνεται ο ωροσκόπος του; Θα αγαπήσει ποτέ ο γείτονας τα ζώα μου; Άδολα πιστοί ή έξυπνοι δολοπλόκοι…σε αυτή την εκπομπή όλοι οι καλοί χωράνε…!

Η Κατερίνα γεννήθηκε στην Αθήνα. Η πρώτη της ραδιοφωνική εκπομπή φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ fm με το «Παρά Τρίχα σε 2 λεπτά», μέχρι το 2013. Το 2015 ξεκίνησε μαζί με την Ίριδα το «Σαν τον Σκύλο με τη Γάτα» στο Βήμα fm και στη συνέχεια στον Αθήνα 9,84.

Η Ίρις είναι μέλος σε πολλά φιλοζωικά σωματεία και ασχολείται συστηματικά με τα δικαιώματα αλλά και το παράνομο εμπόριο ζώων στην Ελλάδα και τα εκτός νόμου εκτροφεία. Έχει παρουσιάσει την στήλη των ζώων, στην εκπομπή Joy στο ΣΚΑΙ και στο Mega ενώ με την αδελφή Κατερίνα έκαναν την παραγωγή του Animaniac στην τηλεόραση του Alpha

Ακολουθεί η τελευταία εκπομπή.
ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές του 2023
Αρχείο των εκπομπών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +