back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάγωσαν οι διαδικασίες για την έκδοση αδειών κυκλοφορίας και μεταβίβασης οχημάτων και δικύκλων

Διαβάστε επίσης

Κατάσταση “SOS” επικρατεί στην αγορά αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, με αντιπροσώπους και πωλητές να βρίσκονται από προχθές σε απόγνωση με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να διακόψει κάθε διαδικασία για την έκδοση νέων αδειών κυκλοφορίας ΙΧ ή δικύκλου, ή και μεταβίβασης τους, για λόγους ασφάλειας για την μη εξάπλωση του Κορωνοιού.

Οι αντιπρόσωποι μηχανών πληροφορήθηκαν αυτή την εξέλιξη από την Δευτέρα, μέσω των διεκπαιρεωτών τους, καθώς γύρισαν άπραγοι από άδειες και μεταβιβάσεις Μεταχειρισμένων δικύκλων που είχαν να καταθέσουν εκείνη την μέρα στο υπουργείο Μεταφορών.

Και τα ΚΕΠ δεν δέχονται αιτήσεις

Αντίστοιχη εικόνα καταγράφεται και στα Κεντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών με τους υπαλλήλους να ενημερώνουν τους ιδιώτες ότι δεν δέχονται μέχρι νεοτέρας αιτήσεις για έκδοση αδειών κυκλοφορίας ή μεταβιβάσεις οχημάτων ή δικύκλων καθώς έχουν ειδοποιηθεί από το υπουργείο ότι έχουν κλείσει για λόγους ασφάλειας τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου Μεταφορών. Η ενημέρωση γίνεται τηλεφωνικά από τους υπαλλήλους των ΚΕΠ καθώς να υπενθυμίσουμε ότι όλα πλέον γίνονται κατόπιν ραντεβού στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.
Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ ρωτούν από το τηλέφωνο τον κάθε ενδιαφερόμενο για το τι επιθυμεί να διεκπαιρεώσει στα ΚΕΠ μέσα από το ραντεβού που ζητάει. Εφόσον πρόκειται για μεταβίβαση οχήματος ή δικύκλου τότε οι υπάλληλοι ενημερώνουν τηλεφωνικά τον ενδιαφερόμενο ότι η διαδικασία έχει παγώσει μέχρι νεοτέρας…

Κ.Κορελης

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα