back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αραιά τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς – Αναστέλλεται η πληρωμή των προστίμων

Διαβάστε επίσης

Με περιορισμένη συχνότητα κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα μετά την επιβολή της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας. Επίσης, αναστέλλεται έως το τέλος Μαρτίου η πληρωμή των προστίμων.

Αναστέλλεται έως τις 31 Μαρτίου, με εντολή του υπουργού Μεταφορών, η πληρωμή προστίμων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εξαιτίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η νέα διοίκηση της ΟΣΥ.

Την ίδια ώρα, τόσο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, όσο και τα μέσα σταθερής τροχιάς, συνεχίζουν να κινούνται αλλά με περιορισμένη συχνότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ όσον αφορά στα ΙΧ και τα ταξί, επιτρέπεται η μετακίνηση τους με μέγιστο αριθμό επιβαινόντων τα 2 άτομα ανά όχημα.

Ούτως ή άλλως, η κίνηση του επιβατικού κοινού έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, με το ποσοστό να ξεπερνά το 70%, ενώ από τις 6 το πρωί της Δευτέρας ισχύει το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας. Οι μετακινήσεις επιτρέπονται, πλέον, μόνο για συγκεκριμένους λόγους, οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους πάντα την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, το χαρτί ή το sms (στο 13033) με την άδεια κυκλοφορίας. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 150 ευρώ.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα