back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η FINA δεν μεταθέτει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα για το 2022

Διαβάστε επίσης

Η FINA εμφανίζεται κάθετη στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου το 2021 στη Φουκουόκα, παρά τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για την ίδια περίοδο.

Σε αντίθεση με τη διεθνή ομοσπονδία στίβου, που δημοσιοποίησε ήδη την πρόθεσή της να μεταθέσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν για το 2022, αλλά και τις αντίστοιχες σκέψεις που υπάρχουν στη FIBA για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ, η FINA εμφανίζεται κάθετη στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου το 2021 στη Φουκουόκα, παρά τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

«Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι», ήταν η απάντηση του πανίσχυρου εκτελεστικού διευθυντή της FINA, Κορνέλ Μαρκουλέσκου, σε ερώτηση του Associated Press σχετικά με την πιθανότητα μετάθεσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα για το 2022. «Αν τους κάνουν το καλοκαίρι, τότε εμείς θα αλλάξουμε τις ημερομηνίες. Αν τους κάνουν στις αρχές της χρονιάς, ίσως να μη χρειαστεί να πειράξουμε τις ημερομηνίες. Το μόνο που κάνουμε, είναι να περιμένουμε την απόφαση της ΔΟΕ», δήλωσε ο Μαρκουλέσκου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα