back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακές παροχές του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος: Ψηφιακή Βιβλιοθήκη και Πρόγραμμα εξάσκησης γαλλικών

Διαβάστε επίσης

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη «Culturethèque» και το διαδικτυακό πρόγραμμα εξάσκησης γαλλικών «Frantastique», του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, βρίσκονται στη διάθεσή όλων μας, όσο μένουμε σπίτι.

Η CULTURETHÈQUE ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Η Culturethèque είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών πηγών στα γαλλικά, του γαλλικού πολιτιστικού δικτύου στο εξωτερικό και προσφέρει μια πλούσια διαδικτυακή συλλογή βιβλίων, μυθιστορημάτων, δοκιμίων, κόμικς, εφημερίδων, περιοδικών, μουσικών άλμπουμ, συναυλιών, διαλέξεων, διαδικτυακών μαθημάτων, παιχνιδιών, βίντεο… για όλες τις ηλικίες και όλες τις απαιτήσεις.

Βιβλιοθήκη προσβάσιμη από υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Γίνετε μέλη αυτής της κοινότητας που έχει περισσότερους από 150.000 χρήστες και ανακαλύψτε περισσότερα από 70.000 κείμενα, 20.000 μουσικά άλμπουμ και 93 χώρες σε μια και μοναδική πλατφόρμα. Εγγραφείτε διαδικτυακά στην Culturethèque και επωφεληθείτε μιας απεριόριστης πρόσβασης στις διαδικτυακές της πηγές, δωρεάν για 3 εβδομάδες. Στο τέλος αυτής της περιόδου και για όσο θα είναι κλειστή η Βιβλιοθήκη του Γαλλικού Ινστιτούτου, θα μπορείτε να παρατείνετε αυτήν την προσφορά, με αποστολή e-mail στο [email protected].

Η Culturethèque έρχεται να συμπληρώσει την προσφορά των γαλλικών βιβλιοθηκών στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη σε όποιον κάνει εγγραφή σε μια από τις βιβλιοθήκες του γαλλικού πολιτιστικού δικτύου στην Ελλάδα. Βρείτε τη φόρμα εγγραφής, εδώ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος συνεργάζεται με το online πρόγραμμα εκμάθησης γαλλικών Frantastique, για να μας προσφέρει καθημερινή και εξατομικευμένη εξάσκηση των γαλλικών ως ξένη γλώσσα, απευθείας στο email, το τάμπλετ, το smartphone ή τον υπολογιστή. Το νέο διαδικτυακό μάθημα είναι το ιδανικό ενισχυτικό μάθημα στα μαθήματα δια ζώσης του Γαλλικού Ινστιτούτου. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές άνω των 15 ετών που έχουν ήδη κάποιες γνώσεις γαλλικών.

Μάθετε γαλλικά καθημερινά με ένα μάθημα, μια ιστορία και μια εξατομικευμένη διόρθωση. Ακολουθήστε τις περιπέτειες του Victor Hugo καθώς εξερευνά το Γαλλόφωνο σύμπαν. Τα μαθήματα έχουν χιούμορ, είναι πρακτικά και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από προφορές.

Τα μαθήματά μας είναι προσαρμοσμένα για τους μετα-αρχαρίους (από 15 ετών).
Αποκτήστε έναν μήνα δωρεάν μαθήματα (χωρίς υποχρέωση αγοράς), εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα