back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤτΕ: Οικονομική ενίσχυση του ΕΟΔΥ με 5 εκατ. ευρώ

Διαβάστε επίσης

Η Τράπεζα της Ελλάδος ενισχύει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Το ποσό θα διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού.

Το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο συνήλθε εκτάκτως την Πέμπτη λόγω του επείγοντος σε ειδική σύνθεση μετά από πρόσκληση του Προέδρου του και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπο το εθνικό σύστημα υγείας και η χώρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης της νόσου Covid-19, αποφάσισε τη διάθεση ποσού 5.000.000 ευρώ, ως συνεισφορά της Τράπεζας στο έργο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ο οποίος συντονίζει τις δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το ποσό αυτό θα κατατεθεί στο λογαριασμό του ΕΟΔΥ που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, κατά την κρίση του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα