back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ταΐστρες για τα αδέσποτα από τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε επίσης

#Μένουμε_σπίτι αλλά δεν ξεχνάμε τα αδέσποτα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν την τοποθέτηση ταϊστρών  σε διάφορα σημεία της πόλης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων.

Παράλληλα διένειμε και 100 σακιά ξηρής τροφής σε εθελοντές φιλόζωους, που θ’ αναλάβουν τη σίτιση των αδέσποτων επώνυμα, οργανωμένα και βάσει προγράμματος, όπως ορίζουν οι περιστάσεις.

Αφορμή για την άμεση προμήθεια και τοποθέτηση των ταϊστρών ήταν η αδυναμία εύρεσης τροφής από τα αδέσποτα λόγω των κλειστών καταστημάτων εστίασης, που επιβάλλει η εφαρμογή των μέτρων μείωσης της διασποράς της νόσου covid_19.

«Οι ταΐστρες θα εφοδιάζονται με ξηρά τροφή από εθελοντές φιλόζωους της πόλης μας, οι οποίοι θα προμηθεύονται την τροφή από το αρμόδιο τμήμα του δήμου. Μένουμε σπίτι αλλά δεν ξεχνάμε τα αδέσποτα που αυτήν τη δύσκολη στιγμή μας χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ» αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του.

Για την παραλαβή της «Βεβαίωσης Μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων» οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες του δήμου. 

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα