back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθησαν, εννιά άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ρέθυμνο ενώ μάρκες, τράπουλες, ζάρια και χρήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, όλα προερχόμενα από την διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, που οδήγησε σε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί. Όπως διαπιστώθηκε ένας Έλληνας ως υπεύθυνος λειτουργίας είχε επιτρέψει σε τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις Έλληνες το παιχνίδι “POKER”, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1.087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά, 7 πλήρεις τράπουλες, 8 κύβοι-ζάρια και το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού.

Επιπλέον, σε βάρος των Ελλήνων επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορονοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα