back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Έρχονται τα «Πιτζάμα σέσιονς» από την Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

«Πιτζάμα σέσιονς»:Μουσικές από σπίτι, μουσικές για σπίτι

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού της Αθήνας, συνεχίζει να σχεδιάζει και να προτείνει μια σειρά από πρωτότυπες δράσεις στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση όλες και όλοι από το σπίτι με ένα μόνο κλικ!

Μεχρι να ξαναβρεθούμε στην αυλή της Τεχνόπολης

Μπορεί, αυτή την περίοδο, συναυλίες να μην γίνονται, η μουσική όμως δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει. Οι μουσικοί δεν μπορούν με τίποτα να σταματήσουν να παίζουν, να εκφράζονται, να δημιουργούν… Κι επειδή –όπως είναι γνωστό άλλωστε- Τεχνόπολη ίσον μουσική και μουσική ίσον Τεχνόπολη, συνεχίζει να δινει χώρο και βήμα σε αγαπημένους καλλιτέχνες. Μέχρι, λοιπόν, να στηθεί ξανά η σκηνή και να γεμίσει η αυλή με κόσμο, χαρές και ξεγνοιασιά, παρουσιαζει τα… «Πιτζάμα σέσιονς», μια σειρά μουσικών βίντεο φτιαγμένων από το σπίτι για να ακούγονται –πού αλλού;- στο σπίτι! Με στοχο να μας σηκώσουν από τους καναπέδες και –ακόμα πιο σίγουρα-να μας ξεσηκώσουν!

Μαζί με τον Θέμο “Apicos” Ρίζο και τα NMA Studios, εκμηδενίζουμε όλες τις αποστάσεις και, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας, φέρνουμε κοντά, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00, τις πιο αγαπημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής, νέους και ανερχόμενους (και όχι μόνο…) μουσικούς και τραγουδοποιούς, πρώτα μεταξύ τους και μετά κοντά σε όλους και όλες εμάς.


Εκείνοι μένουν σπίτι και, φορώντας τις πιο καλές πιτζάμες τους, πολύχρωμες, ριγέ, με αρκουδάκια ή παπάκια, τις ρομπ ντε σάμπρ τους ή τις χνουδωτές παντόφλες τους, πιάνουν τις μπαγκέτες, τα μικρόφωνα και τις κιθάρες τους και από την πολυθρόνα ή το κρεβάτι τους, λίγο πριν το μαγείρεμα ή λίγο μετά το μπάνιο, παίζουν μαζί με τη μπάντα τους, τους φίλους και τις φίλες τους, ένα αγαπημένο τους (και αγαπημένο μας) ή ένα ολοκαίνουριο κομμάτι και το μοιράζονται μαζί μας.

Το πρώτο ραντεβού ειναι την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 20.00 στη σελίδα της Τεχνόπολης στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα