back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Κερδίζει έδαφος η λύση της Ριζούπολης

Διαβάστε επίσης

Η επιλογή της Ριζούπολης για έδρα  της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν στην περίπτωση που λόγω του κορονοϊού υπάρχουν περιορισμοί στην παρουσία των οπαδών στο γήπεδο, κερδίζει έδαφος.

Το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας είναι υπαρκτό για τις ομάδες, από την στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα για περιορισμούς στην παρουσία οπαδών στα γήπεδα λόγω κορονοϊού. Ανάμεσα στις ομάδες που σκέφτονται μια τέτοια αλλαγή είναι και η ΑΕΚ.

Στην Ένωση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει τις σκέψεις για να αλλάξουν έδρα τη νέα σεζόν με την επιλογή της Ριζούπολης να είναι η πρώτη επιλογή που έχει πέσει στο τραπέζι. Ωστόσο στο τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας “δουλέψει” περισσότερο το ενδεχόμενο αυτό οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν διαπιστώσει το πόσο συμφέρουσα επιλογή είναι, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται στον κόσμο και τις αθλητικές διοργανώσεις με τον κορονοϊό.

Ένας από τους υπέρμαχους της επιστροφής της Ριζούπολης σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς επιθυμεί την παρουσία της ομάδας σε μια περιοχή κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια την τελευταία χρονιά πριν την είσοδο στο νέο γήπεδο της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα