back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ στου Ζωγράφου

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη 4 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία με τους 2 εξ αυτών να έχουν εξαπλώσει την δράση τους στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε οικίες στην περιοχή του Ζωγράφου και σε χώρους και δωμάτια της φοιτητικής εστίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ.
Για όλους τους συλληφθέντες, δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή, στο πλαίσιο σχετικής ποινικής δικογραφίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που είχε υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία στην οικία του πρώτου συλληφθέντα (ημεδαπού) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 328 γραμμαρίων, συκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, πιστόλι και γεμιστήρα, άνευ φυσιγγίων, 15 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, το χρηματικό ποσό των 520) ευρώ, 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Στη συγκεκριμένη οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη επιπλέον μία ημεδαπή για ναρκωτικά και όπλα.
Στην οικία του δεύτερου συλληφθέντα (ημεδαπού) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 589,1 γραμμαρίων, γυάλινο βάζο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 5.360 ευρώ.
Στην οικία του τρίτου (αλλοδαπού), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην οικία του τέταρτου (αλλοδαπού), συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (1.850) ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ακόμα -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα