back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου μιλάει «Στης Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές»

Διαβάστε επίσης

Η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Άντζελα Γκερέκου μιλάει για το… κομμένο λόγω κορονοϊού ελληνικό καλοκαίρι, στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και στην εκπομπή του Αντώνη Καραγιαννάκη «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές».

«Σίγουρα η χρονιά δεν θα είναι η ίδια με την περσινή όσον αφορά τα νούμερα επισκεπτών και κερδών» λέει η κ. Γκερέκου, «αλλά θα γίνει ότι είναι δυνατόν με τη συνεργασία κυβέρνησης, φορέων και επιχειρηματιών να μειωθεί όσο γίνεται η φετινή ζημιά».

Αναφέρει ότι συζητούνται και περιμένουν να ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα, που έχουν σχέση με τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με αυτόν, τι πρέπει να τηρήσουν, τι πρέπει να προσέξουν και πως θα λειτουργήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο.

Η κ. Γκερέκου τονίζει ότι αυτή η πανδημία μπορεί να είναι η αιτία για να κοιτάξουμε τι είδος τουρισμό θέλουμε στην χώρα μας και σε κάθε περιοχή της, ενώ υποστηρίζει ότι πρέπει να στηριχθούν οι οικονομικά αδύναμοι.

Η μελέτη και οι σκέψεις για να μετακομίσουν τα κτίρια του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια, βρίσκονται σε καλό δρόμο, αναφέρει η κ, Γκερέκου, ενώ δεν παραλείπει να μας ξεναγήσει στην περιοχή Φιλοπάππου,  στην Πνύκα στην Πλάκα και στο αγαπημένο της νησί την Κέρκυρα.
Όλα αυτά και πολλά άλλα την Κυριακή 07:00 π.μ. στον ΑΘΗΝΑ 9,84Β και στην εκπομπή του Αντώνη Καραγιαννάκη «Της  Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές».

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

Ευχαριστώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα