back to top
28.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

28.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Συναγερμός στον «Ευαγγελισμό» μετά από θετικό κρούσμα

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καθώς σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ιχνηλατεί τις επαφές της νοσηλεύτριας, για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί και άλλοι εργαζόμενοι ή ασθενείς και να απομονωθούν έγκαιρα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ , Μιχάλη Γιαννάκο, η διοίκηση του ‘’Ευαγγελισμού’’ ενημέρωσε την ΠΟΕΔΗΝ ότι η συγκεκριμένη κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου είναι σε διαδικασία κλεισίματος, λόγω έλλειψης ασθενών. Σε αυτή τη φάση έγιναν προληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό -προκειμένου να μετακινηθεί σε άλλες κλινικές- και τότε βρέθηκε θετική η νοσηλεύτρια που ήταν ‘’εντελώς ασυμπτωματική”».
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σχολίασε ότι «αυτό δείχνει την επικινδυνότητα μετάδοσης του κορονοϊού. Όλο το προσωπικό της κλινικής τέθηκε σε 7ήμερη καραντίνα και γίνονται τεστ τώρα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τί γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί», πρόσθεσε καταλήγοντας ο κος Γιαννάκος.
Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα