back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νότια Κορέα: Ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος την Παρασκευή

Διαβάστε επίσης

Με την αναμέτρηση της -κατόχου του τίτλου- Γεονμπούκ που υποδέχεται την Κυπελλούχο Σουβόν, ξεκινάει την Παρασκευή μετά από αναβολή περίπου δύο μηνών το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ιστορικός, δεδομένου ότι είναι ο πρώτος που διεξάγεται μετά την πανδημία του κορονοϊού, που συγκλόνισε την ανθρωπότητα.

Και παρά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ασιατικής χώρας στην αντιμετώπιση της πανδημίας, οι αναμετρήσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, καθώς μόλις εχθές (06/05) επήλθε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και η καραντίνα μετετράπη σε κοινωνική αποστασιοποίηση.

Ραδιοτηλεοπτικοί φορείς από 10 χώρες, κυρίως στην Ασία και στην Ευρώπη, έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για τη σεζόν και ο αγώνας της Παρασκευής θα μεταδοθεί «ζωντανά» με αγγλικά σχόλια στο Twitter και στο YouTube.

«Περιμένω ότι τα αθλήματα θα δώσουν ελπίδα στους ανθρώπους που επιθυμούν την επιστροφή στην καθημερινότητα, το συντομότερο δυνατό» δήλωσε την Τετάρτη (06/05) ο Πρόεδρος της χώρας, Μουν τζάε Ιν.

Σ’ αυτήν την… μετά κορονοϊό, νέα πραγματικότητα, ένα νεύμα της κεφαλής θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή χειραψία πριν από τον αγώνα, ενώ απαγορεύεται το… πτύειν και οι υπερβολικοί πανηγυρισμοί μετά την επίτευξη γκολ. Επίσης, οι παίκτες και το προσωπικό θα ελέγχουν την θερμοκρασία τους όταν μπαίνουν στο στάδιο, παρ όλο που άπαντες έχουν υποβληθεί σε τεστ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα