back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα σενάρια για Αϊτόρ και Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Ο Αϊτόρ που μένει ελεύθερος από την Τβέντε το καλοκαίρι και βρίσκεται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Ρόκα έχουν φτιάξει μια λίστα για την ενίσχυση της ομάδας στα άκρα της επιθετικής γραμμής και ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί είναι και ο Αϊτόρ.

Ο Ισπανός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Τβέντε το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον ολλανδικό σύλλογο και φέρεται να βρίσκεται στο προσκήνιο για το τριφύλλι, καθώς κυκλοφορούν νέα σενάρια για τον ποδοσφαιριστή και τους πράσινους.

Φέτος, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 21 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι 13 γκολ και 8 ασίστ στην δεύτερη κατηγορία, βοηθώντας την Τβέντε να επιστρέψει στα σαλόνια της Eredevisie.

Ο Αϊτόρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που φημίζεται για την ταχύτητα του, ενώ παράλληλα πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Έχει αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα τόσο των μπλαουγκράνα, όσο και στις Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης πριν μετακομίσει στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2018.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα