back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε τελικό στάδιο οι αποφάσεις για την εστίαση

Διαβάστε επίσης

Σε τελικό στάδιο οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της εστίασης καθώς ολοκληρώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η μελέτη για την οργάνωση των χώρων των εστιατορίων με τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

«Με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση το Σάββατο ολοκληρώσαμε την μελέτη της οργανώσεως του χώρου των εστιατορίων, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Στόχος η διατήρηση του 80% της προηγούμενης δυναμικότητας. Όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ και τους εθελοντές μας για την βοήθεια τους» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
 


Επίσης ο υπουργός σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Τις επόμενες μέρες θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα από την πρώτη φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων κι ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών θα δούμε αν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα το χρονοδιάγραμμα της άρσης των μέτρων».
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ή κυβέρνηση έως την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της με βάσει και τις εισηγήσεις των επιστημόνων για το πότε τελικώς θα λειτουργήσουν εστιατόρια και καφετέριες. Δεν αποκλείεται η ημερομηνία επαναλειτουργιας τους να είναι νωρίτερα κατά μία βδομάδα, στις 25 Μαΐου δηλαδή, από την 1η Ιουνίου που ήταν η αρχική πρόβλεψη.
Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα