back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χάαλαντ: «Υπέροχο ότι θα παίξουμε πάλι ποδόσφαιρο»

Διαβάστε επίσης

Χαρούμενος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με αφορμή την εκκίνηση εκ νέου στην Bundesliga.

Αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με αφορμή την επιστροφή του γερμανικού πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Νορβηγός επιθετικός εξήγησε πόσο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές να δουλεύουν ως σύνολο, ενώ υπογράμμισε πως μετά τη διακοπή πρέπει να βρει τον καλό εαυτό που παρουσίασε μετά τη μεταγραφή του στη Νόρτμουντ.

«Ήταν υπέροχο που άκουσα τα νέα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, είναι φανταστικό που έχουμε πάλι την ελευθερία να παίξουμε», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Προφανώς η ομαδική προπόνηση είναι σημαντική για να δουλέψουμε την τακτική, αλλά επίσης και για τη διατήρηση της σχέσης με τους συμπαίκτες σου. Ωστόσο, έχω προπονηθεί πολύ και στο σπίτι μου τους τελευταίους μήνες, οπότε μην ανησυχείτε: Είμαι σε φόρμα. Χωρίς αμφιβολία άρχισα καλά στη Ντόρτμουντ, επικεντρώνομαι στη δουλειά για να βελτιώνομαι κάθε μέρα και προσπαθώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα