back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την επιστροφή Σειραγάκη στη φυλακή προτείνει η εισαγγελέας

Διαβάστε επίσης

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του γυμναστή από την Κρήτη Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων παιδιών και αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες με περιοριστικούς όρους.


Η εισαγγελέας με πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο ζητά να ανακληθεί το ευνοϊκό για τον κατηγορούμενο βούλευμα και να επιστρέψει πίσω στη φυλακή. Κ΄αυτό γιατί, όπως επισημαίνεται δεν τήρηση τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και είχε αλλάξει τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει χωρίς να έχουν αρμοδίως ενημερωθεί οι αρχές.
Τον τελευταίο λόγο για την ποινική του μεταχείριση τον έχουν τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, τα οποία με το βούλευμά τους θα αποφασίσουν περί της ανάκλησης ή μη της υφ΄όρον απόλυσής του από τις φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι η αποφυλάκισης του συγκεκριμένου κατηγορούμενου,είχε προκαλέσει και την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει να ενημερωθεί για το σύνολο του φακέλου προκειμένου να μελετηθούν όλα τα στοιχεία και να κριθεί αν μπορεί να ασκηθεί οποιοδήποτε ένδικο μέσο κατά του επίμαχου βουλεύματος με το οποίο είχε διαταχθεί η με όρους αποφυλάκισή του.
Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα