back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Covid-19: 89 νέοι θάνατοι στη Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Ακόμη 89 ασθενείς υπέκυψαν το προηγούμενο 24ωρο στην covid-19 στη Γερμανία, όπου ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού αυξήθηκε σε 7.723.

Την ίδια ώρα εντοπίστηκαν άλλα 933 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να ανέρχεται πλέον σε 172.239, όπως δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Μειώθηκαν οι νέοι θάνατοι από κορονοϊό στη Γερμανία

Ο αριθμός των θανάτων είναι σχετικά μειωμένος σε σύγκριση με αυτόν που καταγραφόταν χθες (101), αλλά αντίθετα το πλήθος των κρουσμάτων μόλυνσης καταγράφει αύξηση σε σύγκριση με αυτά που επιβεβαιώθηκαν την προηγουμένη (798).

Χαλαρώνουν οι συνοριακοί έλεγχοι από τις 15 Ιουνίου στη Γερμανία

Την ίδια ώρα, η Γερμανία βλέποντας ότι το πρώτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται υπό έλεγχο, συνεχίζεται την άρση των μέτρων που είχαν επιβληθεί προκειμένου να περιοριστεί η ραγδαία εξάπλωση του ιού. Συνεπώς, η γερμανική κυβέρνηση θα χαλαρώσει το προσεχές Σάββατο τους συνοριακούς ελέγχους που έχουν επιβληθεί, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χορστ Σιχόφερ, όπως μετέδωσε χθες το πρακτορείο Reuters.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα