back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δωρεάν σεμινάρια για τον Καρκίνο του Μαστού από το «Άλμα Ζωής»

Διαβάστε επίσης

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πληροφόρησης για θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των γυναικών που έχουν νοσήσει, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά τα εκπαιδευτικά σεμινάρια «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ».

Με ανανεωμένη θεματολογία, τα σεμινάρια έχουν ως στόχο την παροχή έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης από ειδικούς επιστήμονες για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και μετά τη λήξη της..

Η συμμετοχή στα σεμινάρια «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ». είναι εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε γυναίκα έχει βιώσει Kαρκίνο του Mαστού.

Για τη συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» 210-8815444 μία εβδομάδα πριν από την εκάστοτε ημερομηνία διεξαγωγής.

Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός συμμετοχών σε κάθε σεμινάριο ώστε να δοθεί χρόνος για γόνιμη συζήτηση με τους ειδικούς που θα βοηθήσει τις συμμετέχουσες να λύσουν τις απορίες τους.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της γενικότερης συνθήκης που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού , ο Α΄ κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» για το 2020 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά, επιλεγμένα Σάββατα του Μαΐου και του Ιουνίου, 10:00π.μ. -12:30μ.μ.

Για Αναλυτικές Οδηγίες Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα