back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΗΜαρία Γιαννέτου καλεσμένη στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές»

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Γιαννέτου, δημοσιογράφος και υπέυθυνη επικοινωνίας του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) – Junior Achievement Greece, του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού που εφαρμόζει προγράμματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα σχολεία, είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές», την Κυριακή το πρωί στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Μας μιλάει για τον 15ο διαγωνισμό, μαθητικής επιχειρηματικότητας που έγινε φέτος στην Ελλάδα με την συμμετοχή 150 σχολείων από όλη τη χώρα. Ο τελικός με τα 10 καλύτερα σχολεία έγινε λόγο της πανδημίας, διαδικτυακός με μεγάλη επιτυχία. Τις απονομές έκαναν προσωπικότητες από τον πολικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό χώρο.
Το πρώτο βραβείο απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στην ομάδα ΕCO–WAVE – Aριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η ομάδα KINESIS – Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την απονομή έκανε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη απένειμε το τρίτο βραβείο στην ομάδα ΕLEPHANT – ΓΕΛ Φιλοθέης & ΓΕΛ Τραγαίας Νάξου.
Η Μαρία Γιαννέτου μας περιγράφει την μοναδική εμπειρία των μαθητών να λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια, σχεδόν όλη την σχολική χρονιά, όλα τα θετικά που κερδίζουν από αυτήν, ενώ μας μιλάει για την πορεία του θεσμού στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Τέλος μας ξεναγεί στην αγαπημένη της γειτονιά της Αθήνας το Κουκάκι και την Πλάκα.

Στις 7:00ο πρωί της Κυριακής στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και την εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Ευχαριστώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα